ΕΝΑΣ ΧΩΡΟΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Μοναδικες σχολικες εκδρομες

ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Μια επίσκεψη στο Planet One θα δώσει στους μικρούς μαθητές την ευκαιρία να έχουν μια βιωματική γνωριμία με αθλήματα των παραολυμπιακών αγώνων.

Στόχος είναι η ευαισθητοποίηση των μαθητών, η εξοικείωσή τους με την κατάσταση που επικρατεί κατά τη διεξαγωγή των αγώνων ατόμων με ειδικές ανάγκες και την ανάπτυξη αξιών, όπως η άρση του αποκλεισμού και των διακρίσεων, ώστε να αποδέχονται τα άτομα αυτά.

Οι μαθητές θα συμμετέχουν σε: 

Επίσης, αν υπάρχει χρονικό περιθώριο ή αν δεν επιθυμείτε το πρόγραμμα της βιωματικής προσέγγισης, τα παιδιά θα συμμετέχουν σε ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

Στόχος των δραστηριοτήτων αυτών είναι οι μαθητές, μέσω κατάλληλα επιλεγμένων αθλητικών και καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων, να διασκεδάσουν και να περάσουν ευχάριστες στιγμές, οι αναμνήσεις των οποίων θα τους συντροφεύουν στη σχολική πορεία τους.

Όλες οι δραστηριότητες είναι επιστημονικά ελεγμένες και κατάλληλες για την ηλικία των μαθητών και γίνονται υπό την εποπτεία και καθοδήγηση έμπειρων στελεχών – παιδαγωγών.

Δραστηριότητες (ενδεικτικά):

 Στο αθλητικό κέντρο κατά τη διάρκεια της επίσκεψης παραβρίσκεται ιατρός.

Το Planet One διαθέτει:

Το Planet One βρίσκεται στο Γέρακα σε μία αμφιθεατρική περιοχή με όμορφο και άνετο περιβάλλον, πληθωρικές εγκαταστάσεις, πολύ όμορφη θέα και άνετο παρκινγκ.

Διεύθυνση: Κλεισθένους 399. Περίπου 2 χλμ. από τη διασταύρωση με τη Μεσογείων και πλησίον της Αττικής Οδού (Εξοδος 13, Δουκίσσης Πλακεντίας).

 Για πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής : 210.6138301                     

 


Φόρμα επικοινωνίας για σχολικές εκδρομές

(*)
Invalid Input

(*)
Invalid Input

(*)
Invalid Input

(*)
Invalid Input